Politica de retur

Politica retur

 

Dac─â un produs cump─ârat de la societatea noastr─â nu v─â mul┼úume┼čte 100%, ├«l pute┼úi returna oric├ónd ├«n termenul de 14 zile de la momentul livr─ârii, prin completarea ┼či trimiterea formularului retur c─âtre societatea noastr─â p├ón─â cel t├órziu ├«mplinirea termenului de 14 zile de la momentul livr─ârii produsului.

Consumatorul are dreptul s─â se retrag─â din Contract, respectiv sa returneze un  produs sau sa renun╚Ťe la un serviciu, ├«n termen de 14 zile calendaristice, f─âr─â invocarea niciunui motiv ┼či f─âr─â a suporta alte costuri dec├ót cele de livrare conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare al unui produs sau renun╚Ťare la un serviciu expir─â ├«n termen de 14 zile de la ziua ├«n care  Consumatorul intr─â ├«n posesia fizic─â al produsului. Costurile de retur vor fi suportate de c─âtre Consumator conform art. 14 alin. (2) din OUG nr 34/2014.

V─â atragem aten╚Ťia, ca potrivit OUG 34/2014 art. 16 nu pot fi returnate  de exemplu produsele care sunt :

- produse confec┼úionate dup─â specifica┼úiile prezentate de consumator sau personalizate ├«n mod clar

- sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- produse sigilate , din motive de protec┼úie a s─ân─ât─â┼úii sau din motive de igien─â ┼či care au fost desigilate de consumator;

- produse care sunt, dup─â livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Condiţiile returnării:

Produsele pe care le returna╚Ťi trebuie s─â fie ├«n aceea┼či stare vi le-au fost livrate. Nu se accept─â produsele asupra c─ârora au fost efectuate interven╚Ťii neautorizate, cele care prezint─â urme de uzur─â sau folosire excesiv─â, zg├órieturi, ciobituri, lovituri, ╚Öocuri mecanice / electrice, produsele c─ârora le lipsesc accesorii, produse desigilate, produsele din care lipse╚Öte cantitativ. Returul trebuie f─âcut cu etichetele ini╚Ťiale intacte, certificatul de garan╚Ťie ├«n original (dac─â a fost emis de produc─âtor/ distribuitor) ╚Öi toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dac─â produsele de returnat au fost ├«nso╚Ťite de eventuale cadouri, trebuie returnate ╚Öi acestea. 

Conform art. 14 alin. 3 din OUG nr 34/2014 Consumatorul este responsabil doar ├«n ceea ce prive┼čte diminuarea valorii produselor rezultat─â din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor ┼či func┼úion─ârii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie s─â fie descurajant─â pentru consumator ├«n a-┼či exercita dreptul de retragere. Indiferent de situa┼úie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor ├«n cazul ├«n care profesionistul a omis s─â ├«l informeze cu privire la dreptul de retragere ├«n conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care Vânzătorul este informat de decizia de retragere din contract al Consumatorului, transmisă către Vânzător(art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4 din OUG 34/2014)

Pentru a v─â exercita dreptul de renun┼úare la contract ┼či returul produselor v─â rug─âm s─â completa╚Ťi formularul de retur cu urm─âtoarele date:

 

Nume:

Prenume:

Produsul

Nr. ┼či data facturii

Adresa Dvs. de e-mail:

Num─ârul Dvs. de telefon

Data livr─ârii produsului:

Motiv de renunţare la contract:

(se alege opţiunea potrivit prin bifarea căsuţei corespunzătoare)

  • Produsul nu este func┼úional
  • Produs primit deteriorat
  • Lips─â accesorii
  • Produsul difer─â de prezentarea de pe webshop
  • Nu sunt mul┼úumit de produs
  • Alt motiv ÔÇô v─â rug─âm s─â detalia┼úi

 V─â rug─âm s─â bifa╚Ťi, dac─â sunte╚Ťi de acord:

  • Am citit ┼či sunt de acord cu Politica de retur, Politica de confiden┼úialitate ┼či Termeni ┼či Condi┼úii de utilizare

Formularul completat pute╚Ťi s─â ne trimite╚Ťi ┼či prin po┼čt─â cu confirmare ÔÇô primire la adresa sediului societ─â┼úii: Strada Crinului, nr. 15, Com─âne╚Öti, Bac─âu.

Produse noi