Politica de confidentialitate

Politica de confiden╚Ťialitate

(data actualiz─ârii 16.10.2020)

Tehnoholz Group S.R.L. recunoa┼čte importan╚Ťa protec╚Ťiei datelor dumneavoastr─â personale ┼či dore┼čte s─â depun─â toate eforturile necesare pentru asigurarea unui nivel adecvat al protec┼úiei.

Societatea noastr─â urm─âre╚Öte conformarea tuturor prevederilor legale ├«n vigoare cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal, astfel respect─âm prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, precum ╚Öi prevederile Legii 190 din 18 iulie 2018 privind m─âsuri de punere ├«n aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European ┼či al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protec┼úia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive┼čte prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či privind libera circula┼úie a acestor date ┼či de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protec┼úia datelor).

Din acest motiv depunem toate eforturile ca prin prezenta Politic─â de confiden╚Ťialitate s─â v─â explic─âm intelegibil ╚Öi clar modul ├«n care societatea noastr─â v─â colecteaz─â, stocheaz─â, prelucreaz─â, transmite, transfer─â informa╚Ťiile privind datele dumneavoastr─â  cu caracter personal.

De asemenea, este important s─â verifica┼úi frecvent actualiz─ârile Politicii de confiden┼úialitate. Dac─â actualiz─âm Politica de confiden┼úialitate, v─â vom informa cu privire la schimb─ârile pe care le consider─âm esen┼úiale, trimi┼ú├óndu-v─â un e-mail, atunci c├ónd este cazul. Cea mai recent─â versiune a Politicii de confiden┼úialitate va fi ├«ntotdeauna disponibil─â aici. Pute┼úi verifica ÔÇ×data intr─ârii ├«n vigoareÔÇŁ postat─â ├«n partea superioar─â pentru a afla c├ónd a avut loc ultima actualizare a Politicii de confiden┼úialitate.

V─â rug─âm, s─â citi╚Ťi Politica de confiden╚Ťialitate cu aten╚Ťie, pentru a fi informat despre prelucr─ârile datelor dumneavoastr─â  cu caracter personal ╚Öi drepturile dumneavoastr─â ├«n leg─âtur─â cu acestea.

Cine suntem?

Societatea noastr─â, ├«n calitate de operator de date cu caracter personal poate fi identificat─â prin urm─âtoarele Tehnoholz Group S.R.L. este persoan─â juridic─â de drept rom├ón, cu sediul social ├«n str. Crinului nr. 15, Com─âne╚Öti, jud. Bac─âu ├«nmatriculat─â la Registrul Comer╚Ťului cu nr. 

J4/1692/2008  av├ónd cod de ├«nregistrare fiscal─â Ro 24490988.

├Än cazul ├«n care ave╚Ťi orice ├«ntreb─âri, nel─âmuriri ├«n leg─âtur─â cu Politica noastr─â de confiden╚Ťialitate v─â invit─âm s─â ne scrie╚Ťi la adresa de e-mail marketing@danibrum.ro unde v─â st─âm la dispozi╚Ťie ╚Öi v─â r─âspundem cu pl─âcere.

Ce înseamnă date cu caracter personal?

Potrivit defini╚Ťiei Regulamentului UE 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date 

"date cu caracter personal" înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

ÔÇŁoperator de dateÔÇŁ ├«nseamn─â conform art. 4 din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor, persoana fizic─â sau juridic─â, care, singur sau ├«mpreun─â cu altele, stabile╚Öte scopurile ╚Öi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci c├ónd scopurile ╚Öi mijloacele prelucr─ârii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prev─âzute ├«n dreptul Uniunii sau ├«n dreptul intern

ÔÇŁpersoana ├«mputernicit─â de operatorÔÇŁ ├«nseamn─â persoana fizic─â sau juridic─â, care prelucreaz─â datele cu caracter personal ├«n numele operatorului.

Ce date cu caracter personal prelucrăm, cu ce scop și pe baza cărui temei legal?

Sunt unele informa╚Ťii pe care le colect─âm ├«n mod direct de la dumneavoastr─â, ╚Öi altele pe care le primim de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi ╚Öi / sau partenerii no╚Ötri ├«n cazul ├«n care comanda╚Ťi Produse ╚Öi / sau Servicii pri ace╚Ötia de la noi.

Cine prime┼čte datele dumneavoastr─â?
├Än cadrul acestei companii, primesc datele dumneavoastr─â cu caracter personal numai persoanele ┼či serviciile (de ex. domeniul de specialitate) care au nevoie de ele pentru ├«ndeplinirea obliga┼úiilor noastre contractuale ┼či legale. 

├Än plus, pentru ├«ndeplinirea obliga┼úiilor noastre contractuale ┼či legale oper─âm par┼úial cu diver┼či prestatori de servicii (de ex. pentru expedierea produselor). O list─â a contractan┼úilor ┼či prestatorilor de servicii utiliza┼úi de noi, cu care nu avem doar rela┼úii de afaceri provizorii, pute┼úi ob┼úine la cerere trimi╚Ť├ónd email la adresa marketing@danibrum.ro.

├Än plus, putem transmite datele dumneavoastr─â cu caracter personal altor destinatari din afara companiei, ├«n m─âsura ├«n care acest lucru este necesar la ├«ndeplinirea obliga┼úiilor contractuale ┼či legale ca angajator. Ace┼čtia pot fi de ex.:

 • Autorit─â┼úile (de ex. autorit─â┼úile financiare, instan┼úele)
 • Banca (mediul de plat─â SEPA)
 • Administratorul de insolven┼ú─â ├«n cazul unei insolven┼úe private

 

Datele personale pe care le prelucrăm și scopul prelucrării:

1. Date de facturare și date de livrare

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â comanda╚Ťi oricare din Produsele ╚Öi sau Serviciile noastre, v─â solicit─âm s─â ne furniza╚Ťi urm─âtoarele informa╚Ťii valide, corecte pentru a putea procesa Comanda, a putea livra produsele: nume, prenume, num─âr telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare ╚Öi adresa de facturare.

Temeiul legal: Temeiul legal al prelucr─ârii al datelor dumneavoastr─â de facturare ╚Öi livrare men╚Ťionat mai sus este ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor noastre contractuale cu privire fa╚Ť─â de dumneavoastr─â, ╚Öi ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor noastre legale privind facturarea. 

Temeiul legal pentru prelucrarea al datelor precum adresa de e-mail, număr de telefon este consimţământul dumneavoastră exprimat la înregistrarea pe pagina noastră de internet pe care puteţi să o revocaţi oricând, trimiţând o solicitare în acest sens la adresa de e-mail marketing@danibrum.ro

2. Datele pe care le solicităm dacă doriţi să beneficiaţi de newsletterul nostru

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi Utilizator al paginii noastre de internet, ╚Öi dori╚Ťi s─â beneficia╚Ťi de inform─ârile noastre continue ÔÇô newsletter ÔÇô ├«n leg─âtur─â cu activitatea noastr─â, care con╚Ťin ┼či inform─ârile noastre legate de promo╚Ťii, discount-uri, campanii publicitare, informa╚Ťii de tip marketing direct, publicitate ╚Öi reclam─â, v─â solicit─âm s─â ne furniza╚Ťi p adres─â de e-mail valid─â ╚Öi numele, prenumele dumneavoastr─â pentru identificare ╚Öi pentru detectarea ╚Öi prevenirea fraudelor.

Temeiul legal: ├«n cazul ├«n care opta╚Ťi pentru primirea de newsletter din partea societ─â╚Ťii noastre, solicit─âm consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â explicit ├«n acest sens, ceea ce constituie temeiul legal al prelucr─ârii.Consim┼ú─âm├óntul poate fi revocat oric├ónd trimi┼ú├ónd o solicitare ├«n acest sens la adresa de e-mail marketing@danibrum.ro

Ne asigur─âm c─â ave╚Ťi o op╚Ťiune simpl─â de a v─â putea retrage consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment, prin dezabonare ╚Öi pute╚Ťi s─â ne semnala╚Ťi opozi╚Ťia la prelucrarea datelor dumneavoastr─â sau orice alte fel de ├«ntreb─âri, probleme la adresa de e-mail: marketing@danibrum.ro

 

3. Datele prelucrate pentru returnarea produsului

├Än cazul ├«n care dumneavoastr─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi dreptul cu privire la returnarea Produsului, pentru a ne putea ├«ndeplini obliga╚Ťia legal─â ╚Öi a preveni orice fel de abuzuri ╚Öi fraude o s─â v─â solicit─âm: datele de identificare precum numele ╚Öi prenumele, adresa de livrare, datele de identificare ale comenzii precum nr. factur─â, data livr─ârii produdusului, motiv de retur ╚Öi alte observa╚Ťii din partea dumneavoastr─â, iar pentru a putea ╚Ťine leg─âtura cu dumneavoastr─â p├ón─â la rezolvarea procesului de retur v─â solicit─âm s─â ne furniza╚Ťi o adres─â de e-mail valid─â ╚Öi un num─âr de telefon corect.

Temeiul legal al acestei prelucr─âri este ├«ndeplinirea obliga┼úiilor noastre legale fa┼ú─â de Client cu privire la posibilitate return─ârii produsului ├«n termenul ┼či condi┼úiile prev─âzute de lege.

3.1. Datele prelucrate pentru valorificarea garan╚Ťiei:

Pentru a v─â putea exercita dreptul la valorificarea garan╚Ťiei cu privire la Produsul / Serviciul cump─ârat solicit─âm de la dumneavoastr─â urm─âtoarele date: nume, prenume, num─âr factur─â ╚Öi dat─â factur─â

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor de mai sus este ├«ndeplinirea obliga┼úiilor legale ┼či contractuale ale societ─â┼úii noastre cu privire la asigurarea garan┼úiei produselor v├óndute.

Mai utiliz─âm datele cu caracter personal furnizate de c─âtre dumneavoastr─â pentru:

(dintre aceste op┼úiuni trebuie alese doar acelea pe care le utiliza┼úi ├«n pagina de internet; celelalte trebuie ┼čterse ├«n mod obligatoriu)

 • publicitate, cum ar fi furnizarea de reclame personalizate, ┼či trimiterea unor comunic─âri promo┼úionale cu consim┼ú─âm├óntul dumneavoastr─â separat, atunci c├ónd este necesar;

3.2. Datele pe care dumneavoastr─â ni le furniza╚Ťi involuntar:

Adresa IP ÔÇô Atunci c├ónd vizita╚Ťi pagina noastr─â de internet, adresa IP este ├«nregistrat─â. ├Äns─â noi NU folosim adresa dumneavoastr─â de IP pentru a v─â identifica sau pentru a fi folosit─â ├«n alte scopuri. 

Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare ╚Öi alte informa╚Ťii despre modul ├«n care a╚Ťi interac╚Ťionat cu pagina noastr─â de internet. Putem colecta aceste informa╚Ťii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

Nu sunte╚Ťi obligat s─â ne furniza╚Ťi datele dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«ns─â av├ónd ├«n vedere scopurile de prelucrare de mai sus, s-ar putea s─â nu putem ├«ndeplini unele solicit─âri ale dumneavoastr─â f─âr─â furnizarea acestor date, ╚Öi astfel s─â nu pute╚Ťi beneficia de unele servicii ale paginii noastre de internet sau experien╚Ťa dumneavoastr─â pe pagina noastr─â de internet s─â fie diferit─â. ├Än orice caz, societatea noastr─â v─â respecta decizia dumneavoastr─â cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal.

3.3. Perioada de reten╚Ťie a datelor cu caracter personal

Societatea noastr─â v─â re╚Ťine datele cu caracter personal at├óta timp c├ót este necesar pentru ├«ndeplinirea scopului pentru care au fost furnizate, dar nu mai mult timp dec├ót 3 luni (este indicat s─â introduce┼úi o perioad─â c├ót mai scurt─â de stocare a datelor, cu excep┼úia celor necesare pentru facturare) de la ultima vizit─â pe pagina noastr─â de internet, sau ultimul contact cu dumneavoastr─â.

├Än cazul datelor cu caracter personal pe care le stoc─âm ╚Öi prelucr─âm pentru ├«ndeplinirea unor cerin╚Ťe legale legate de contabilitate ┼či arhivare, cum ar fi datele necesare factur─ârii, acestea vor fi stocate pentru o perioad─â de 10 ani de la emiterea facturii conform prevederilor legisla╚Ťiei rom├óne ├«n vigoare.

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul cu privire la furnizarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, v─â pute╚Ťi exercita oric├ónd acest drept, trimi╚Ť├ónd un email: marketing@danibrum.ro

 

4. Partajarea datelor cu caracter personal

 

4.1. Generalităţi privind scopurile prelucrării
├Än principal colect─âm, salv─âm ┼či prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal numai pentru a ne ├«ndeplini o obliga┼úie contractual─â fa┼ú─â de dumneavoastr─â sau dac─â ne-a┼úi dat consim┼ú─âm├óntul dumneavoastr─â. Utiliz─âm datele dumneavoastr─â ├«ns─â ┼či pentru a ne conforma procedurilor, respectiv dispozi┼úiilor legale care ne privesc, ├«n m─âsura ├«n care acestea sunt necesare respect─ârii intereselor noastre sau ale celor ├«ndrept─â┼úi┼úi sau pentru a ne impune, proteja sau exercita dreptul nostru ├«mpotriva anumitor preten┼úii. 

4.2 Datele pe care ni le comunica┼úi 

4.2.1: ├Än principiu, pute┼úi utiliza pagina noastr─â web f─âr─â a fi necesar s─â ne comunica┼úi ├«n mod direct informa┼úii personale. Pentru anumite servicii, de exemplu, ├«n cazul abon─ârii la buletinul informativ sau dac─â dori┼úi s─â fi┼úi membru al comunit─â┼úii ÔÇ×Danibrum Rom├óniaÔÇŁ, va fi necesar s─â ne furniza┼úi informa┼úii personale. ├Än acest scop, va trebuie s─â preciza┼úi numele dumneavoastr─â sau adresa dumneavoastr─â de e-mail, pentru a putea beneficia de serviciul respectiv. 
2.2.2: Analiza ┼či prelucrarea datelor cu caracter personal este necesar─â ├«n special pentru colectarea, prelucrarea ┼či derularea raporturilor, astfel ├«nc├ót s─â ne putem ├«ndeplini obliga┼úiile contractuale. Date suplimentare ├«n acest sens pute┼úi ob┼úine din informa┼úiile complementare. 

4.3. Datele pe care le obţinem automat prin folosirea de către dumneavoastră a serviciilor noastre online
Anumite date sunt deja colectate dacă ne vizitaţi pagina de internet.

4.3.1 Datele de protocol
Printre datele colectate automat se num─âr─â datele de protocol ale serverului web. Activ─âm aceast─â protocolare numai ├«n cazuri de excep┼úie pentru a examina cazuri de suport ┼či a asigura stabilitatea ┼či securitatea (Art. 6 alin. 1 lit. f) DS-GVO). Fiecare set de date con┼úine:

 • data ┼či ora solicit─ârii
 • adresa IP a clientului ┼či serverului, starea portului ┼či protocolul
 • numele fi┼čierului accesat sau a site-ului web ┼či dimensiunea solicit─ârii
 • informa┼úii privind conectarea pentru serviciul web respectiv ├«n m─âsura ├«n care v─â conecta┼úi cu un cont de utilizator
 • tipul de browser ┼či punctul de acces (ultimul site web accesat de c─âtre client)
 • Aceste date sunt evaluate ├«n mod exclusiv anonim ┼či ├«n scopuri tehnice. Nu se realizeaz─â evalu─âri statistice.

4.3.2 Modulele cookie
Modulele cookie sunt fi┼čiere de dimensiuni mici care con┼úin un ┼čir de caractere ├«n care sunt stocate anumite informa┼úii ├«n mod deschis sau ├«nchis. Modulele cookie sunt transmise de server la dispozitivul dumneavoastr─â unde sunt stocate. Acestea au scopul de identificare a dispozitivului de pe care a fost accesat un site web. Dac─â v─â autentifica┼úi pe un site web, modulele cookie asigur─â comunicarea conect─ârii la server ┼či verificarea autoriz─ârilor la accesarea site-ului web. Fiecare modul cookie are o anumit─â dat─â de expirare. Modulele cookie permit urm─ârirea ac┼úiunilor utilizatorilor pe diferite pagini ┼či site-uri web. Modulele cookie faciliteaz─â comunicarea dintre serverul nostru ┼či dispozitivul dumneavoastr─â, utilizarea site-urilor web fiind astfel optimizat─â. Modulele cookie nu provin doar de la administratorii site-urilor web accesate, ci ┼či de la administratori ter┼úi. Prin intermediul browserului dumneavoastr─â, ave┼úi posibilitatea de a vizualiza modulele cookie existente, de a le ┼čterge sau de a stabili o configura┼úie astfel ├«nc├ót acestea s─â nu mai fie stocate par┼úial sau ├«n totalitate. Re┼úine┼úi c─â, ├«n urma dezactiv─ârii permisiunii de stocare a modulelor cookie, anumite func┼úii ar putea s─â nu mai func┼úioneze optim sau s─â nu mai func┼úioneze deloc. 

4.3.3 Analiza utiliz─ârii 

4.3.3.1 Google Analytics


Aceast─â pagin─â web utilizeaz─â Google Analytics, un serviciu de analiz─â web al Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), denumit pe scurt Google. Google Analytics utilizeaz─â fi┼čiere-text, denumite ┼či module cookie. Modulele cookie sunt memorate pe calculatorul dumneavoastr─â ┼či genereaz─â informa┼úii referitoare la folosirea de c─âtre dumneavoastr─â a paginii noastre web. Baza legal─â pentru folosirea Google Analytics este Art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DS-GVO.
Aceste informaţii sunt ulterior stocate pe un server din SUA al companiei Google. Pe acest site web este activată o funcţie de anonimizare a adresei IP, adică adresa dumneavoastră IP este scurtată în prealabil de Google în interiorul statelor membre ale Uniunii Europene sau în alte state partenere ale Tratatului privind Spaţiul Economic European. Adresa IP completă este transferată numai în cazuri excepţionale către un server Google din SUA unde este ulterior scurtată. Pentru cazurile de excepţie, în care sunt transmise în SUA datele cu caracter personal, Google se supune Scutului de confidenţialitate UE-SUA, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework
Google utilizeaz─â informa┼úiile generate pentru a crea cu ajutorul acestora evalu─âri ┼či rapoarte privind utilizarea ┼či activit─â┼úile de pe site-ul web www.danibrum.ro ┼či pentru a efectua servicii suplimentare ├«n cazul utiliz─ârii site-ului web www.danibrum.ro. ├Än acest caz, este vorba ├«n special despre func┼úii privind anun┼úurile publicitare, precum rapoarte Google Analytics privind randamentul conform caracteristicilor distinctive ┼či intereselor demografice. ├Än rapoartele Google Analytics privind randamentul conform caracteristicilor distinctive ┼či intereselor demografice sunt incluse date solicitate de compania Google ├«n vederea afi┼č─ârii de c─âtre administratori ter┼úi a unor anun┼úuri publicitare ├«n func┼úie de interesele ┼či datele vizitatorului (de exemplu, v├órsta, genul ┼či datele c─âutate de acesta). ├Än func┼úie de caz, compania Google va transfera informa┼úiile c─âtre ter┼úi dac─â acest lucru este prescris legal sau ├«n m─âsura ├«n care ter┼úi prelucreaz─â aceste date la solicitarea companiei Google. 

Adresa IP comunicat─â ├«n cadrul Google Analytics de browserul dumneavoastr─â nu este comasat─â cu alte date de c─âtre compania Google. Pute┼úi bloca utilizarea ┼či stocarea modulelor cookie prin efectuarea unei set─âri corespunz─âtoare a browserului dumneavoastr─â. Re┼úine┼úi c─â, ├«n acest caz, nu ve┼úi mai avea acces complet la anumite func┼úii ale acestui site web. 
Stocarea ┼či ├«nregistrarea datelor (inclusiv a adresei dumneavoastr─â IP) prin intermediul modulelor cookie de pe site-ul web, precum ┼či prelucrarea acestora de c─âtre compania Google poate fi blocat─â ┼či din cadrul serviciilor oferite de compania Google. ├Än acest scop, este necesar s─â desc─ârca┼úi ┼či s─â instala┼úi plugin-ul pentru browser disponibil prin accesarea urm─âtoarei leg─âturi: Program de completare pentru browser pentru dezactivarea func┼úiei Google Analytics
├Än cazul utiliz─ârii func┼úiei de navigare de pe dispozitive mobile sau dac─â ave┼úi instalat un program de completare pentru browser, v─â rug─âm s─â face┼úi clic pe acest link pentru a bloca pe viitor func┼úia Google Analytics ├«n cadrul acestei pagini web. ├Än plus, pe dispozitivul dumneavoastr─â va fi instalat un program de respingere a modulelor cookie. Dac─â dori┼úi s─â ┼čterge┼úi modulele cookie, este necesar s─â face┼úi din nou clic pe aceast─â leg─âtur─â. Alte indica┼úii referitoare la dispozi┼úiile Google g─âsi┼úi la www.google.com/policies/privacy/

4.3.4 Remarketing 

4.3.4.1 Google Tag Manager 


Aceast─â pagin─â web utilizeaz─â Google Tag Manager de la firma Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA). Func┼úia Google Tag Manager este utilizat─â ├«n vederea administr─ârii etichetelor (semnelor de identificare) de pe site-ul web, prin intermediul unei suprafe┼úe. Utilizarea func┼úiei Google Tag Manager nu sunt presupune utilizarea de module cookie ┼či nici ├«nregistrarea de date personale. Instrumentul asigur─â emiterea altor etichete care, ├«n anumite condi┼úii, ├«nregistreaz─â date de pe partea dumneavoastr─â. Google Tag Manager nu acceseaz─â aceste date. Dac─â a fost efectuat─â o dezactivare la nivelul domeniului sau a modulelor cookie, aceasta r─âm├óne valabil─â pentru toate etichetele de urm─ârire care au fost implementate cu Google Tag Manager. Baza legal─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â este Art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DS-GVO.

4.3.4.2 Google AdWords Remarketing 
Aceast─â pagin─â web utilizeaz─â func┼úia Google AdWords Remarketing de la firma Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA). Baza legal─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â este Art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DS-GVO. Tehnologia Google AdWords Remarketing ne permite s─â ne readres─âm utilizatorilor care au vizitat deja pagina noastr─â de internet ┼či s-au interesat de oferta noastr─â, prin materiale publicitare orientate scopului pe paginile re┼úelei partenerilor Google. Pentru aceasta, ├«n momentul acces─ârii site-ului nostru web, ├«n dispozitivul utilizatorului este stocat un modul cookie care permite recunoa┼čterea utilizatorilor ├«n momentul acces─ârii site-urilor web ale partenerilor no┼čtri publicitari. ├Än plus, avem posibilitatea de a analiza interesele utilizatorilor pentru a le putea oferi acestora recomand─âri de produse ┼či materiale publicitate ├«n func┼úie de interesele acestora. Datele stocate ├«n modulele cookie nu sunt comasate cu alte date personale ├«n cadrul profilurilor de utilizator. Prin continuarea navig─ârii pe acest site web, v─â declara┼úi acordul cu prelucrarea datelor dumneavoastr─â colectate prin intermediul func┼úiilor Google a┼ča cum s-a descris anterior ┼či ├«n scopurile mai sus men┼úionate. 
Pute┼úi dezactiva utilizarea modulelor cookie de la Google, prin apelarea paginii www.google.com/privacy/ads ┼či ac┼úionarea butonului ÔÇ×opt-outÔÇŁ. Alternativ, pute┼úi bloca utilizarea modulelor cookie de c─âtre administratori ter┼úi acces├ónd site-ul web de dezactivare a func┼úiei de afi┼čare de materiale publicitare www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp
Re┼úine┼úi c─â, ├«n acest caz, nu ve┼úi mai avea acces la anumite func┼úii ale acestui site web. G─âsi┼úi indica┼úii suplimentare referitoare la dispozi┼úiile Google la www.google.com/policies/privacy/. 

4.3.4.3 Facebook Remarketing / Retargeting
Aceast─â pagin─â web utilizeaz─â func┼úia Remarketing-Tags a re┼úelei de socializare Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SUA. Prin utilizarea etichetelor de remarketing, ├«n momentul acces─ârii site-ului nostru web este stabilit─â o conexiune direct─â ├«ntre serverul Facebook ┼či browserul utilizatorului. Astfel, pe serverul Facebook se ├«nregistreaz─â site-urile noastre web care sunt accesate de pe adresa IP a utilizatorului. Compania Facebook atribuie aceste informa┼úii contului personal al utilizatorului Facebook. Aceste informa┼úii sunt utilizate ├«n cadrul func┼úiei Facebook Ads. Re┼úine┼úi c─â noi, ├«n calitate de furnizori de servicii, nu intr─âm ├«n posesia datelor transmise ┼či nu influen┼ú─âm modul de utilizare a acestora de c─âtre compania Facebook. Pentru mai multe informa┼úii privind modurile de analizare ┼či utilizare a datelor prin intermediul Facebook, drepturile ┼či posibilit─â┼úile dumneavoastr─â de protec┼úie a datelor personale, consulta┼úi informa┼úiile privind protec┼úia datelor de la Facebook, acces├ónd www.facebook.com/about/privacy/. Dac─â nu dori┼úi ca Facebook s─â atribuie informa┼úiile colectate direct contului dumneavoastr─â de utilizator Facebook, ave┼úi posibilitatea de a dezactiva func┼úia Remarketing ÔÇ×Custom AudiencesÔÇŁ aici. Pentru aceasta, este necesar s─â fi┼úi conectat la contul dumneavoastr─â Facebook. Baza legal─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â este Art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DS-GVO. 

4.3.5 Social-Media-Plug-Ins


Site-ul nostru web utilizează, de asemenea, programe (plugin-uri) ale următoarelor reţele de socializare:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Google+
 • YouTube

Este vorba de ofertele companiilor americane din SUA:

 • Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA)
 • Twitter Inc. (1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA)
 • Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA)

Plugin-urile de pe site-urile noastre web sunt identificate prin intermediul siglelor companiilor implicate sau prin sintagme precum ÔÇ×├Ämi placeÔÇŁ , ÔÇ×Urm─âre╚ÖtiÔÇŁ sau Distribuie. La accesarea unui site web care con┼úine un astfel de plugin, browserul realizeaz─â o conexiune direct─â la serverele companiei aferente, iar con┼úinutul plugin-ului este afi┼čat pe site-ul web accesat. Astfel, informa┼úiile privind accesarea de c─âtre dumneavoastr─â a site-ului nostru web sunt retransmise c─âtre aceste companii. Nu avem influen┼ú─â asupra datelor colectate ┼či a proceselor de prelucrare a datelor ┼či nici nu cunoa┼čtem ├«ntregul cuprins de colectare a datelor, scopurile prelucr─ârii, termenele de memorare. Nu avem la dispozi┼úie nici informa┼úii asupra ┼čtergerii datelor colectate de ofertantul plug-in. Ofertantul plug-in salveaz─â datele colectate despre dumneavoastr─â ca profiluri de folosire ┼či le folose┼čte ├«n scopuri de publicitate, cercetare de pia┼ú─â ┼či/sau configurarea paginii lui web ├«n func┼úie de necesitate. O asemenea evaluare se realizeaz─â ├«n special (┼či pentru utilizatorii neautentifica┼úi) la reprezentarea reclamelor ├«n func┼úie de necesitate ┼či la informarea altor utilizatori ai re┼úelei de socializare asupra activit─â┼úilor dumneavoastr─â pe pagina noastr─â web. V─â revine dreptul de a contesta formarea acestor profiluri de utilizare, pentru a c─ârui exercitare trebuie s─â v─â adresa┼úi ofertantului respectivului plug-in. Prin plugin-uri v─â oferim posibilitatea s─â interac┼úiona┼úi cu re┼úelele de socializare ┼či cu al┼úi utilizatori, astfel ├«nc├ót s─â ne putem ├«mbun─ât─â┼úi oferta ┼či s─â o configur─âm mai interesant pentru dumneavoastr─â ca utilizator. Baza legal─â pentru folosirea plugin-urilor este Art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DS-GVO.
Dac─â sunte┼úi conectat la contul dumneavoastr─â de utilizator de la aceast─â companie ├«n momentul acces─ârii site-ului nostru web, accesarea site-ului web este corelat─â cu contul la care sunte┼úi conectat. Prin interac┼úiunea cu plugin-urile, de exemplu, prin efectuarea unui clic pe butonul ÔÇ×├Ämi placeÔÇŁ sau prin postarea unui comentariu, aceste informa┼úii sunt comunicate ┼či salvate pe serverele acestor companii. Dac─â dori┼úi s─â bloca┼úi comunicarea acestor tipuri de date, trebuie s─â v─â deconecta┼úi de la contul dumneavoastr─â ├«nainte de a accesa site-ul nostru web. Scopul ┼či volumul datelor colectate de aceste companii, modalit─â┼úile de prelucrare ┼či utilizare de c─âtre acestea a datelor dumneavoastr─â, precum ┼či drepturile ┼či posibilit─â┼úile dumneavoastr─â de a efectua set─âri privind protec┼úia datelor dumneavoastr─â personale sunt prezentate ├«n informa┼úiile privind protec┼úia datelor, oferite de:

4.3.6 Firebase
Pentru a ├«n┼úelege mai bine comportamentul utilizatorilor ├«n aplica┼úii ┼či a-l putea optimiza, utiliz─âm Firebase. ├Än cadrul acestei ac┼úiuni se comunic─â anonimizat datele utilizatorului c─âtre Firebase. ├Än plus, se utilizeaz─â ┼či alte func┼úii din Firebase, care permit o ghidare mai bun─â a utilizatorului sau o evaluare a cauzelor erorii ├«n aplica┼úii, precum ┼či notific─âri Push. Firebase este o baz─â de date ├«n timp real, cu care se pot insera informa┼úiile ├«n timp real ├«n propria pagin─â web. Firebase este o filial─â Google ┼či are sediul ├«n San Francisco (CA), SUA. G─âsi┼úi declara┼úia de confiden┼úialitate a informa┼úiilor de la Firebase la https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html. Baza legal─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â este Art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DS-GVO.

4.3.7 Crashlytics
├Än aplica┼úiile noastre utiliz─âm Crashlytics al firmei Crashlytics Inc, SUA. Crashlytics apar┼úine grupului de companii Google. Crashlytics identific─â eroarea de software, precum ┼či cauza acesteia. Pentru aceasta, colecteaz─â date cum ar fi: Informa┼úii privind starea aparatului, tipul aparatului final, recunoa┼čterea aparatului ┼či le salveaz─â pseudonimizat. Printr-o setare corespunz─âtoare ├«n aplica┼úie, pute┼úi dezactiva colectarea ┼či salvarea datelor. G─âsi┼úi informa┼úii suplimentare privind indica┼úiile de protec┼úie a datelor de la Crashlytics la: https://try.crashlytics.com/terms/privacy-policy.pdf. Baza legal─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â este Art. 6 alin. 1 S. 1 lit. f DS-GVO. 

 

4.3.8 Este posibil s─â dezv─âluim informa╚Ťiile ob╚Ťinute de la dumneavoastr─â cu urm─âtorii destinatari, persoane ├«mputernicite de operator, ├«n m─âsura ├«n care este necesar: 

 1. Soldigo, Shoptsie Limited 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, England, WC2H 9JQ
 • dezv─âluim datele dumneavoastr─â cu caracter personal autorit─â╚Ťilor pentru a ne ├«ndeplini obliga╚Ťiile legale, pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguran╚Ťa societ─â╚Ťii

 

 

Asigurarea siguran╚Ťei ╚Öi a confiden╚Ťialit─â╚Ťii informa╚Ťiilor dumneavoastr─â.

Societatea noastr─â depune toate eforturile pentru a v─â prelucra datele cu caracter personale respect├ónd confiden╚Ťialitatea acestora, ╚Öi a trata toate informa╚Ťiile ob╚Ťinute de la dumneavoastr─â ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â. Astfel, societatea noastr─â a luat toate m─âsurile corespunz─âtoare, tehnice, fizice ╚Öi organizatorice pentru a asigura stocarea ╚Öi prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi in condi╚Ťii de siguran╚Ť─â, ╚Öi pentru a ne conforma prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date. Totu╚Öi, trebuie s─â ave╚Ťi ├«n vedere, ca de╚Öi lu─âm toate m─âsurile rezonabile pentru a v─â proteja informa╚Ťiile, nicio pagin─â de internet, nicio transmisiune pe internet, niciun computer ╚Öi nicio conexiune wireless nu sunt niciodat─â complet sigure. Astfel, dumneavoastr─â accesa╚Ťi pagina noastr─â de internet, utiliza╚Ťi serviciile noastre ╚Öi ne furniza╚Ťi datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe propria responsabilitate,

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi transferate ├«n afara Zonei Economice Europene, av├ónd ├«n vedere ca pagina noastr─â de internet utilizeaz─â ╚Öi servicii ale c─âror furnizori func╚Ťioneaz─â ├«n afara Zonei Economice Europene, de ex. SUA, dar ne-am asigurat c─â ace╚Öti furnizori sunt certifica╚Ťi ÔÇŁPrivacy ShieldÔÇŁ. Serverul unde sunt stocate datele dumneavoastr─â cu caracter personal se afl─â ├«n Zona Economic─â European─â.

Drepturile dumneavoastră în legătură cu datele cu caracter personal

Dumneavoastr─â beneficia╚Ťi, ├«n conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, de urm─âtoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat (art. 12-13): - ave╚Ťi dreptul de a fi informat referitor la detaliile informa╚Ťiilor dumneavoastr─â pe care le colect─âm ╚Öi prelucr─âm, inclusiv cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.

Dreptul de a rectifica datele ( art.16): - ave╚Ťi dreptul s─â ne solicita╚Ťi rectificarea oric─âror informa╚Ťii care sunt inexacte sau eronate

Portabilitatea datelor (art. 20): ave╚Ťi dreptul de a primi datele cu caracter personal ├«ntr-o modalitate structurat─â, folosit─â ├«n mod obi╚Önuit ╚Öi ├«ntr-un format u╚Öor de citit, precum ╚Öi de a solicita portarea datelor dumneavoastr─â ├«ntre operatori de date cu caracter personal

Dreptul de acces la date (art.15): ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi acces la datele dumneavoastr─â pe care le colecteaz─â ╚Öi prelucreaz─â societatea noastr─â

Dreptul de restric╚Ťionare a prelucr─ârilor (art.18): ave╚Ťi dreptul de a solicita restric╚Ťionarea prelucr─ârii a anumitor date, ├«n m─âsura ├«n care 

 • dumneavoastr─â contesta╚Ťi exactitatea datelor, pe o perioad─â care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
 • prelucrarea este ilegal─â, iar dumneavoastr─â v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor;
 • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar dumneavoastr─â solicita╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau
 • dumneavoastr─â v-a╚Ťi opus prelucr─ârii (altele dec├ót cele de marketing direct), pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile legitime ale operatorului prevaleaz─â asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul de a fi uitat (art.17): pute╚Ťi beneficia f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ), ├«n cazul in care se aplic─â unul dintre urm─âtoarele motive:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • ├«n cazul ├«n care este retras consim╚Ť─âm├óntul ╚Öi nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 • ├«n cazul ├«n care persoana vizat─â se opune prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze;
 • ├«n cazul ├«n care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • ├«n cazul ├«n care datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale;
 • datele cu caracter personal au fost colectate ├«n leg─âtur─â cu oferirea de servicii ale societ─â╚Ťii informa╚Ťionale men╚Ťionate la art. 8 alin. (1) al Regulamentului DGPR

 

Dreptul de a face opozi╚Ťie (art.21): Acolo unde prelucrarea nu se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, ci pe interesele noastre legitime sau pe cele ale unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, pute╚Ťi obiecta ├«n orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale din motive legate de situa╚Ťia dumneavoastr─â particular─â. ├Än acest caz nu vom mai prelucra datele dumneavoastr─â personale, cu excep╚Ťia cazului ├«n care (i) putem dovedi motive legitime ╚Öi imperioase care justific─â prelucrarea ╚Öi care prevaleaz─â asupra intereselor, drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor dumneavoastr─â sau (ii) sau ├«n cazul ├«n care scopul este constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â. Dac─â obiecta╚Ťi la prelucrare, v─â rug─âm s─â specifica╚Ťi dac─â dori╚Ťi, de asemenea, ca datele dumneavoastr─â personale s─â fie ╚Öterse, ├«n caz contrar noi doar le vom restric╚Ťiona. Pute╚Ťi obiecta ├«ntotdeauna la prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale ├«n scop de marketing ├«ntemeiat pe interesul nostru legitim, oricare ar fi motivul dumneavoastr─â. Dac─â marketingul s-a bazat pe consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, v─â pute╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul.

 

Dreptul de a se opune la profil─âri (art. 21) ave╚Ťi dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci c├ónd aceasta se bazeaz─â pe prelucrarea automat─â.

Pentru a beneficia de oricare dintre drepturile men╚Ťionate mai sus, ne pute╚Ťi trimite solicitarea la adresa de e-mail: marketing@danibrum.ro

Pute╚Ťi oric├ónd s─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, acces├ónd urm─âtorul link Manage personal Data

├Än cazul ├«n care ave╚Ťi nel─âmuriri, ├«ntreb─âri ├«n leg─âtur─â cu exercitarea drepturilor dumneavoastr─â referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale, deasemenea pute╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi la adresa marketing@danibrum.ro)

, unde noi vă întâmpinăm solicitările cu plăcere.

 

Dreptul de a depune o plângere

 

├Än cazul ├«n care sunte╚Ťi nemul╚Ťumit cu modul de prelucrare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, sau dac─â considera╚Ťi c─â s-a ├«nc─âlcat prin vreun mod legisla╚Ťia cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal pute╚Ťi s─â ne adresa╚Ťi o pl├óngere la sediul societ─â╚Ťii men╚Ťionat ├«n prezenta Politic─â deconfiden╚Ťialitate , sau pute╚Ťi s─â depune╚Ťi pl├óngerea la 

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal,adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod po╚Ötal 010336, Bucure╚Öti, Rom├ónia num─âr telefon +40.318.059.211 +40.318.059.212, fax +40.318.059.602 e mail: anspdcp@dataprotection.ro

Produse noi