Despre noi

Venim ├«n fiecare diminea╚Ť─â s─â ne facem treaba. Fiecare zi este cu mai multe cuno╚Ötin╚Ťe ca cea dinaintea ei. Avem deja o istorie ╚Öi un nume pentru care ├«ncercam ├«n fiecare zi s─â ├«i aducem valoare. 

Credem în muncă și în rezultatul ei.

De la ├«nceput, cunosc├ónd tainele ╚Öi frumuse╚Ťea lucrului cu lemnul, am ├«ncercat a face produc╚Ťia mobilei mai frumoas─â, mai u╚Öoar─â ╚Öi mai productiv─â. De aceea solu╚Ťiile pe care le oferim nu se rezum─â doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Solu╚Ťiile sunt c─âutate ├«mpreuna cu tine ╚Öi fiecare produc─âtor ├«n parte. Pentru c─â fiec─ârui om sau companie ├«n parte i se potrive╚Öte o anumit─â ma╚Öina ce va trebui s─â aduc─â un plus ├«n confortul vie╚Ťii, a muncii ╚Öi a Perfec╚Ťiunii.

Putem spune cu m├óndrie c─â am crescut ├«mpreuna ╚Öi am pus um─ârul la dezvoltarea marilor produc─âtori de azi livr├ónd utilaje ├«nc─â din 1998. Prin utilaje livrate am creat afaceri de succes, societ─â╚Ťi stabile ├«n produc╚Ťie ╚Öi calitative ├«n rezultate. 

Tr─âim ├«n fiecare zi cu acelea╚Öi probleme ca orice produc─âtor din Rom├ónia, ├«n╚Ťelegem pia╚Ťa ╚Öi nevoile ei, de aceea ascult─âm, discut─âm, propunem, oferim, realiz─âm ╚Öi de fiecare dat─â g─âsim solu╚Ťiile potrivite. 

Experien╚Ťa ╚Öi stabilitatea ne sunt for╚Ťele cu care facem ca Danibrum s─â fie mai puternic ╚Öi mai credibil ├«n alegerea ca furnizor.

Credem ├«n obliga╚Ťii de aceea solu╚Ťiile noastre nu se rezum─â doar la livrarea utilajelor. Am c─âutat de la ├«nceput ca v├ónz─ârile s─â fie corelate cu capacitatea tehnic─â de suport, puneri ├«n func╚Ťiune corecte ╚Öi profesioniste, rezolvarea garan╚Ťiilor ╚Öi post garan╚Ťiilor. 

Credem ├«n parteneriate, de aceea ├Ämpreuna cu cei c─ârora le-am fost furnizori am creat deja rela╚Ťii pe termen lung, f─âc├ónd posibile trecerea cu succes peste criza din 2008, perioadelor de dup─â, problemele ap─ârute datorit─â st─ârii  de urgen╚Ť─â creat─â de Covid 19, iar cu siguran╚Ť─â vom merge mai departe ├«nving─âtori, ├«mpreun─â.

Mobila este o artă și arta este frumosul.

Nou─â la Danibrum ne place frumosul ╚Öi prin utilajele livrate c─âtre fiecare produc─âtor dorim s─â ÔÇťproducemÔÇŁ lucr─âri frumoase.

Valorific─âm ace┼čti 22 ani de experien┼ú─â, prin ├«nnoirea avantajelor acordate produc─âtorilor de mobilier din Rom├ónia:

  • Pre┼úuri oneste
  • Consultan┼ú─â tehnico-financiar─â profesional─â
  • Livrare rapid─â
  • Portofoliu diversificat
  • Garan╚Ťie prompt─â
  • Piese de schimb
  • Ini╚Ťiere personal

Promisiunea pe care o facem fata de fiecare din Dvs. este ca vom fi intodeauna loiali principiului 'castig-castig'. Acest lucru poate insemna crestere lenta, dar cu siguranta conduce la relatii comerciale trainice, la fidelitate si incredere. Va stam cu placere la dispozitie.

Produse noi